Börja träna

Att börja träna är enkelt, men ibland behöver man stöd och råd. Våra samarbetepartners har olika erbjudanden inom hälsa och träning. Tränar man rätt når bra resultat och ökar sin må-bra känsla.

Malmahus Gym gym har knutit till sig samarbetspartners för att kunna ge dig en så bra och effektiv träning som möjligt. Beroende på hur du vill träna väljer du träningsform och stöd.

För dig som är nybörjare

För den ovane tränaren eller kanske att du inte tränat alls kan det vara bra med att få stöd och råd om hur man bäst tränar samt får ett program som anpassas till dig. Då blir det lätt att träna och man följer bara sitt schema.

Det finns också flera bra digitala lösningar för att följa sina resultat och få stöd igenom.

För dig som vill träna med andra

För dig som vill gärna träna med andra har vi två alternativet med olika gruppträningar. Detta görs tillsammans med våra träningssamrbets partners. För att se träningar och kommande aktiviteter se under Aktiviteter

Du kan också skapa en kompistränargrupp. Då blir ni ett gäng som stöttar och motiverar varandra. Du skapar en kompistränargrupp under Träningsgrupper

För dig som vill nå nästa nivå

Vill du ta din träning till nästa nivå? Då kanske en personlig tränare (PT) kan vara något för dig. Våra tränings samarbetspartners erbjuder olika PT tjänster läs mer om deras profiler och tjänster här Partners.

För dig som ser hälsa som en helhet

För dig som ser träning som en pusselbit i ett hälsosamma liv eller att stunden på gym är både bra, men också avkopplande, så erbjuder vi via våra partners bl a massage. Läs mer om våra samarbetespartners här. Malmahus Gym är designat för att vara gym att trivas i – fräsch miljö, vi bjuder på kaffe samt mjuka följsamma maskiner.

Vi !

ANMÄL DIG HÄR

styrketraning