Kundservice

Här hittar du medlemsvillkor samt hur vi hanterar dina personuppgifter
KONTAKTINFO

Tel 0157-454400
info@malmahus.se

MEDLEMSVILLKOR

Här finns all information om:

• Medlemskap
• Betalningssätt
• Avtalsvillkor

mm.

LÄS

TRIVSELREGLER

För att träningen ska bli en trevlig upplevelse för alla har vi sammanställt en lista med trivselregler som vi gärna ser att du läser innan du besöker ditt gym.

LÄS

POLICY | COOKIES

Vi värnar om dina personuppgifter och här kan du ladda ner en PDF och läsa hur vi behandlar dina personuppgifter. Allt för att du ska känna dig trygg.

HÄMTA PDF

Vanliga frågor

Du kan börja träna på en gång. När du väl registrerat dig kommer både ett välkomstbrev på mailen samt ett mail med instruktion om hur du laddar ner appen som används för inpassering.

Idag har vi bara stöd för inpassering med smartphones. Detta ger möjlighet för våra medlemmar att komma igång direkt utan att invänta ev tagg eller kort. Vi behöver inte heller ta ut någon deposition eller kostnad för tagg eller kort.

Gym är en miljö med faror i. Med det sagt så: Ja, barn är absolut välkomna! MEN…som alltid gäller det naturligtvis att de är lugna och är under uppsikt. Maskiner och hantlar kan det hända olyckor med! Vi har ett litet mysigt rum som de kan sitta och titta på medtagen skärm eller bygga lite med kaplanstavar alternativt lego i. Rummet skall alltid lämnas i bästa möjliga skick!

Vi har inte direkt familjerabatt, men om man anmäler en familj så kan man använda sig av grupprabatten. Då blir medlemskapet lite billigare.

Många tjänster idag fungerar på liknande sätt exempelvis Netflix och andra app-tjänster. Det som händer är att du accepterar en dragning från ditt kort varje månad den 27. Dragningen sker inte av Malmhus Gym utan av PayEx som vi har avtal med.

Vi tittar på att koppla oss till några av de större personal portalerna såsom ex. Benify. Har du friskvårdsbidrag via arbetet behöver du ett kvitto från oss. Enklast gör du detta genom att maila oss på info@malmahusgym.se och begära kvitto.

Vi har samarbetepartners som hjälper till med träning på alla nivåer. Titta gärna in på våra samarbetspartners och se om det finns någon som kan passa. Läs mer under länken Samarbetspartners

Du har alltid 2 månaders uppsägningstid på ditt medlemskap och det räknas från närmast kommande månadsslut. Exempel: säger du upp dig den 12 maj så räknas din uppsägning från 31 maj.

Om du har ett medlemskap med bindningstid kan du säga upp ditt medlemskap efter det att bindningstiden löpt ut och då gäller samma som ovan dvs att du har 2 månaders uppsägningstid.

Du säger upp dig genom att fylla i formuläret här.